Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Intuïtief coach | Creatief therapeut

Intuïtief coach | Creatief therapeut

Het natuurlijk werken zonder informatie vooraf is voor mij een prettige manier van werken welke veel voldoening schenkt. Binnen het intuïtief coachen start ik altijd op een nul punt en van daaruit ontvouwen zich zaken die altijd op de plek vallen voor de cliënten. Ik heb ruim 30 jaar deelgenomen aan diverse ceremonies en teachings binnen de Lakota cultuur (Indianen Noord Amerika). Tevens heb ik gerichte cursussen en opleidingen gevolgd op intuïtief vlak en o.a. ook binnen het onderwijs. Ik zie mezelf als een natuurlijk kanaal, een ondersteuner, en gids.

Ondanks diverse gerichte opleidingen en cursussen blijf ik de mening toegedaan dat de grootste opleidingen die ik heb gehad het leven zelf is.

Wat doet een intuïtief coach

Niet alles is met denken op te lossen. Doordat veel mensen ‘in het hoofd’ zitten, is er weinig ruimte om te voelen. Het deel dat altijd weet wat goed voor jou is wordt intuïtie genoemd.

Binnen het intuïtief coachen wordt je ondersteunt in het herstel van het contact met eigen gevoel en intuïtie. Je wordt dan ook in je kracht gezet. Het werken met energieën en intuïtie is één van de meest belangrijke uitgangspunten binnen het intuïtief coachen.

Waarvoor kan je bij mij terecht

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor intuïtieve coaching. Het kan zijn dat je moe bent van alles, en steviger in je schoenen wilt staan. Misschien hebt je al langere tijd te maken met overmatige stress, angstgevoelens, en/of burn-out klachten, er doen zich diverse conflict situaties voor in jou leven, of je hebt een dierbare persoon in je leven verloren. Intuïtieve coaching kan jou op heel veel gebieden behulpzaam zijn. Het kan bijvoorbeeld behulpzaam zijn op het gebied van (psychische) gezondheid, rouwverwerking, relaties, in werk en privé en meer.

Tijdens deze manier van coaching gaat het vooral om jou eigen ontwikkelingen en de zoektocht naar jouw innerlijke kracht en talenten.

Een kleine greep waar intuïtief coaching bij behulpzaam kan zijn

  • Vermoeidheid klachten
  • Burn-out klachten
  • Trauma gerelateerde problematiek
  • Faalangst
  • Keuze stress
  • Ontdekken van talenten
  • Concentratie problemen
  • Depressie
  • Innerlijke conflicten
  • Zelfacceptatie
  • Spirituele ontwikkeling

Hoe ziet een consult er uit

Als intuïtief coach verken ik samen met jou die vraag/en die jou het meest bezig houdt. Ik ondersteun jou met mijn vaardigheden zodat je tot bepaalde inzichten kunt komen en je antwoorden krijgt op je vraag/en. Daarbij laat ik mij leiden door mijn intuïtie & concrete informatie die op een natuurlijke wijze wordt opgepakt d.m.v. helder waarnemen. Achtergronden van problemen, en actuele zaken die spelen welke van belang zijn worden binnen het intuïtief coachen concreet en verhelderend geduid naar jou toe.

Mijn insteek is altijd om jou weer in contact te brengen met je natuurlijke zijn, jou eigen kracht en intuïtie. Ik ondersteun jou in het aanbrengen van balans. Dat kan zowel op, mentaal, emotioneel en op spiritueel niveau. Als intuïtief coach is het mijn taak om jou te ondersteunen in het herstellen en opheffen van blokkades zodat jij jezelf vrijer kunt gaan voelen.

Creatief therapeut

Omdat ik ook als creatief therapeut werk o.a. met kinderen. Kan ik tevens ondersteuning bieden d.m.v. creativiteit en zo bepaalde verstorende onbewuste patronen zichtbaar laten worden. Door creatief bezig te zijn kunnen onbewuste gedachtes en gevoelens boven komen en op een speelse manier worden geuit. Het uiteindelijke doel is het oplossen van problemen en/of het verwerken van een trauma. Ik werk zoveel als mogelijk met natuurlijke materialen.

Kijk voor de verschillende workshops die Johanna aanbiedt in het Wheemhuus op: agenda Wheemhuus of op agenda creatief centrum

Wat zijn de ervaringen bij het intuïtief coachen

  • Vermindering van interne pieker momenten
  • Concentratie en ontspanning neem toe
  • Loslaten van negatieve patronen
  • Inzicht en helderheid dit m.b.t. familie zaken en trauma
  • Dieper besef van je levensdoel en kracht
  • Ontdekken van je talenten
  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen
  • Troost, innerlijke rust, en acceptatie bij verlies van een dierbare overledene ( intuïtie en mediumschap ).

Je mag er op vertrouwen dat jij ten allen tijde simpele, duidelijke, concrete handvatten en tools aangereikt krijgt om in het dagelijkse leven eenvoudig te gebruiken.

Ieder verhaal mag er zijn, ook de jouwe

Voel je welkom!

Johanna

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Johanne en haar werkwijze op: www.mediumcreatiefcentrum.nl

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Telefoonnummer (*)

    Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprek

    Hoe heeft u ons gevonden?

    Facebook
    Zoeken in Google
    Krant/tijdschrift
    Via iemand anders
    Anders

    Back To Top